Start

De start van dit werk en deze website ligt eerlijk gezegd in mijn eigen onkunde en onwetendheid. En het begin van alle verbetering en verandering, zo weet ik inmiddels, ligt in het vragen van advies en het opdoen van kennis. Mijn eerste huwelijk was geëindigd en ik realiseerde me dat ik bij het maken van mijn keuze meer was geleid door intuïtie dan door kennis. Dus ik ging op zoek…

Ik wil je vragen om hier op deze website te starten met het lezen van de info die aanwezig is. Met de beschrijving van “onze werkwijze”. En de pagina’s over “onze diensten” en “over ons”. En vervolgens de blogs die aansluiten bij de onderwerpen die je aanspreken of bij de vragen die je hebt.

En natuurlijk kun je ons ook mailen. Dan reageren we daarop. Veel plezier en succes. Tot horens, vredige groet, Anna

Een reactie op “Start

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *